sofiekb - Jente, 19 år, bor i Oslo. For tiden studerer jeg ved Westerdals Oslo Act! På fritiden bruker jeg mye tid med venner, familie og kjæreste. Jeg er opptatt av klær og utseende, stiller ofte spørsmål som "hvorfor ikke" og "hva er galt med det"
Forside Add meg Om meg Kontakt

Velkommen til meg

Heihei!

 

Grunnen til at jeg ville starte å blogge er rett og slett fordi jeg har mye jeg vil snakke om. Jeg har mange tanker, og jeg lurer hele tiden på hvorfor ting er som de er. Ikke misforstå helt, jeg lurer ikke på veldig avanserte ting. Heller litt hvorfor mennesker ikke ser hverandre inn i øynene og sier hei på trikken. Akkurat det vil jeg lage et eget innlegg om senere. Jeg skriver egentlig dagbok hver dag, og har tenkt til å fortsette med det, men nå vil jeg starte å publisere det også! Jeg har egentlig er ganske "kjedelig" liv. Det er ikke så mye spennende som skjer, men jeg tror dere fortsatt vil like min blogg. Vet egentlig ikke om jeg syns dette er litt kleint.

 

Uansett, på fritiden studerer jeg og jeg er helt obsessed med å ta bilder (spesielt hvis det er meg på bilde, heheh). Jeg shopper (for) mye, og elsker å bruke penger på meg selv, haha. Det er ikke såå ille.. men jeg bruker mye penger på ting som klær, sminke og interiør. 

 

Jeg er opprinnelig fra et lite sted kalt Tofte som ligger i Hurum. Google it:) Der bodde jeg med pappa, mamma, lillesøster og hund. Ca ett kvarter unna bor kjæresten min og 20 min ish bor alle vennene mine. Vet egentlig ikke om det er så spennende å vite flere ting om meg, haha. Ikke det at jeg noen gang tror jeg tør å si til noen at jeg har blogg, haha. 

På skolen jeg studerer ved nå driver vi å holder på med eksamen. Har allerede hatt 2 stk! Krysser fingrene for at det har gått bra. Nå skal vi lage film og er delt opp i grupper på tvers av klassene på kommunikasjonslinja. Tema på filmen skal være "Love hurts" så det blir spennende å se hvordan denne filmen blir. Det kleineste er at vi må vise de frem.. Men på Westerdals er det ikke noe som heter kleint, så det er jo veldig greit! 

I morgen skal jeg møte opp 09.00 for å lære litt om kortfilm. Lookin forward to it:-))

Bildedryss av meeejj, siden jeg elser meg selv;))

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Byebye:*
 
  • hits